logo clinic aplanat reduit

Servei de Medicina Tropical i Salut Internacional Hospital Clínic Barcelona

  • Bloc

Concurs de fotografia 2018

Ajuda’ns a il·lustrar la nova web del Servei de Salut Internacional!

Si quan viatges es desperta el fotògraf que portes a dins, no ho dubtis, ha arribat l’hora de mostrar a tothom la teva obra. Allibera les fotografies que tens abandonades als discs durs i envia’ns-les! Serviran per il·lustrar la nova web del Servei de Salut Internacional.   

 

La participació en aquest concurs implica el coneixement i acceptació de les Bases de Participació que podeu consultar a continuació.
 

BASES DE PARTICIPACIÓ

-       Pot participar qualsevol persona major de 18 anys.

-       Les imatges no podran contenir a persones identificades o identificables, i en cas que així sigui s’haurà de disposar de la corresponent legitimació per al seu ús i difusió.

- Cal enviar-les per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

- La participació en aquest concurs implica que les vostres dades seran tractades per l’HCB amb l’única i exclusiva finalitat de gestionar la vostra participació en aquest concurs, d’acord amb la política de privacitat   de l’HCB. Podeu consultar-la clikant aquí:https://www.hospitalclinic.org/ca/el-clinic/avis-legal

- Participar en el concurs pressuposa que de forma expressa i gratuïta cediu a l’Hospital Clínic dels drets de propietat intel·lectual i autoria dels concursants sobre les imatges  que ens envieu al concurs. Aquestes imatges podran ser lliurament utilitzades per l’HCB i les entitats a qui ho permeti.

  • El jurat el formaran membres del Servei de Salut Internacional, que valoraran les qualitats formals de la imatge i la capacitat de transmetre i sintetitzar l’imaginari col·lectiu de d’indret que es fotografia.
  • El participant es compromet a enviat fotografies originals i inèdites i que no infringeixin cap dret de tercers, deixant-lo indemne front qualsevol reclamació del autors originals de les obres en cas d’infracció de drets de tercers.

Curs Malalties Importades i Tropicals 2018

Si ets un professional de la salut (metge / a, infermer /, farmacèutic / a, tècnic de laboratori / a ...) et presentem la nova edició del Curs de Malalties Importades:

En aquesta nova edició del curs, l'alumnat adquirirà eines per al maneig de malalties en viatgers i immigrants de manera molt pràctica i propera, mitjançant el debat amb personal docent i investigador de ISGlobal / Hospital Clinic i professionals convidats/es per la seva experiència en salut internacional. 

Troba aquí el programa i com inscriure't!

T'esperem!

  • 1
  • 2
Facebook LinkedIn Twitter Print Email Descargar PDF Whatsapp